Verlichting installeren in Naarden met onze hulp

Het is van groot belang dat u voldoende verlichting in huis installeert. De verlichting maakt ruimtes niet alleen gezelliger, ook wordt het makkelijker om u voor een langere tijd te concentreren. Ideaal, wanneer u bijvoorbeeld veel thuis werkt, wanneer u in de avond nog snel een belangrijk stuk door wilt nemen, enzovoorts. Bent u momenteel tevreden over de verlichting in uw huis? Het kan voorkomen dat u extra verlichting wilt installeren, of dat u een elektricien nodig heeft om de verlichting in een nieuw aangebouwd deel van uw woning te plaatsen. Onze elektriciens helpen u graag bij het installeren van uw verlichting. Verlichting installeren in Naarden is voor ons een relatief eenvoudige klus, door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan.

Werkwijze bij verlichting installeren in Naarden

Wanneer wij de verlichting installeren werken wij volgens een vast stappenplan, om de kans op complicaties aan uw woning zo klein mogelijk te maken. Complicaties treden bijvoorbeeld op in de vorm van kortsluitingen, als gevolg van het op verkeerde wijze aanleggen van elektriciteitskabels. Als de kabels te dicht in de buurt van elkaar liggen, kan dit voor een kortsluiting zorgen. In het ergste geval resulteert zo’n kortsluiting in een brand! Reden genoeg om verlichting installeren altijd aan een professional op dit vlak over te laten.

Nadat de elektriciteitskabels op de juiste wijze aangelegd zijn, zorgen onze elektriciens in Naarden voor het aansluiten van de stopcontacten en schakelaars in de muur. Doordat de elektrakabels altijd horizontaal of verticaal getrokken worden, weet u precies hoe deze globaal gezien lopen. Dit maakt het makkelijker om straks gaten in uw muren te boren! Als de kabels diagonaal zouden lopen, zou dit een grotere uitdaging kunnen zijn.

Zelf een lampen aansluiten in uw woning

Op het moment dat de aansluitpunten voor de verlichting aangesloten zijn, kunt u de lampen bevestigen. Vaak betekent dit niets meer, dan het koppelen van de losse elektriciteitskabels aan het kroonsteentje van de lamp. Daarbij dient de lamp zelf bevestigd te worden aan het gat in het plafond of in de muur. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het kroonsteentje stevig aangedraaid wordt. Zo voorkomt u dat de elektriciteitskabel los komt te zitten.

Tip: kijk ook eens op internet hoe u een lamp aan kunt sluiten! Wilt u het gehele proces van de verlichting installeren aan onze elektricien overlaten? In dat geval zullen wij ook voor het aansluiten van de lampen zorgen.

035-7820564

24/7 service

Ook bij spoed!

Ook in het geval van spoed zijn wij direct en snel ter plaatse. Hierdoor kunnen wij u gemakkelijk verder helpen bij al uw problemen!

24/7 service

Zelfs ‘s nachts kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken, ook in het geval van spoed. Bel daarom direct naar ons op!

Snel ter plekke!

Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn om het probleem te verhelpen. Wij garanderen dat alles wordt opgelost!

Last van een storing?

Heeft u last van een storing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk alle storingen de baas!