Een kortsluiting verhelpen in Naarden met onze hulp

Een kortsluiting zorgt bij veel woningbezitters voor de nodige ergernissen. Dit is niet voor niets! Als gevolg van de kortsluiting zult u geen stroom meer kunnen gebruiken in huis. Ook is het vaak bijzonder lastig om de kortsluiting in huis zelf op te lossen. Wist u dat een kortsluiting, met name in oudere woningen, in het ergste geval voor een brand kan zorgen? Reden genoeg om een kortsluiting zo snel mogelijk op te laten lossen! Een kortsluiting verhelpen in Naarden kunt u aan onze elektriciens overlaten. Onze elektriciens hebben een ruime ervaring in het oplossen van kortsluitingen en stroomstoringen. Daarbij beschikken we over handige tools, om de oorzaak van de kortsluiting voor u op te sporen.

Zelf een kortsluiting verhelpen in huishoudelijke apparatuur

Vaak wordt een kortsluiting veroorzaakt door twee elektriciteitskabels, waarvan de binnenzijden met elkaar in contact zijn gekomen. De grote hoeveelheid stroom die hierbij vrijkomt, maakt dat de stop uit de groepenkast springt. Het vervangen van de stop zal logischerwijs geen effect hebben. Ook kan er vocht bij de binnenzijde van een elektrakabel zijn gekomen, met een kortsluiting tot gevolg.

Wanneer de kortsluiting in huishoudelijke apparaten, bijvoorbeeld een oude waterkoker, is ontstaan, kunt u de kortsluiting verhelpen zonder hulp van een elektricien. Schakel alle apparatuur in huis uit en vervang de stop in de meterkast. Schakel de op de groep in de meterkast aangesloten apparaten stuk voor stuk in, om te kijken bij welk apparaat de stop opnieuw uit de groepenkast springt. U heeft de bron van de kortsluiting nu gevonden en kunt het apparaat vervangen om een nieuwe kortsluiting tegen te gaan.

Tip: vervang oude elektrische apparaten regelmatig, om de kans op een kortsluiting in huis te verkleinen! Denk hierbij aan een oude waterkoker, een koffiezetapparaat, een oude wasmachine, enzovoorts.

Met spoed een kortsluiting verhelpen in huis

Een kortsluiting verhelpen werkt niet altijd op de bovenstaande manier. Denk aan een kortsluiting, die tussen uw muren is ontstaan. Zelf een kortsluiting verhelpen is in zo’n situatie vrijwel onmogelijk. Onze elektriciens in Naarden bieden u een spoeddienst aan voor het oplossen van kortsluitingen en stroomstoringen. Deze spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Een kortsluiting verhelpen op de late avond of in het weekend is zodoende geen enkel probleem voor onze elektriciens! U moet er immers niet aan denken, dat u een lange tijd zonder elektriciteit komt te zitten.