Problemen met uw elektra? Doe een beroep op onze storingsdienst

Werkt de elektra in uw woning niet meer? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er bijvoorbeeld kortsluiting worden veroorzaakt door één van de apparaten. Het is echter ook mogelijk dat er sprake is van een grootschalige storing of een probleem in de installatie. Soms is de oorzaak betrekkelijk eenvoudig te vinden en op te lossen, maar dit is niet altijd het geval. Lukt het u niet om het probleem te achterhalen? Geen paniek. Doe in dat geval gewoon een beroep op onze elektricien. Betreft het een spoedgeval? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor spoedgevallen hebben wij namelijk onze storingsdienst in Naarden in het leven geroepen.

Wanneer storingsdienst in Naarden inschakelen?

Onze storingsdienst in Naarden is alleen in te schakelen in gevallen van hoge nood. Wilt u een nieuw stopcontact aan laten leggen of een lichtschakelaar verplaatsen? Dan is het niet de bedoeling dat u een beroep doet op onze storingsdienst in Naarden. Nee, onze storingsdienst is alleen bedoeld voor problemen die echt niet langer kunnen wachten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een storing in uw elektrische installatie. Ook bij complete stroomuitval of gevaarlijke situaties met uw elektra kunt u een beroep doen op onze storingsdienst in Naarden.

Altijd en overal bereikbaar

Problemen met de elektra in een woning worden vaak ’s avonds of in het weekend ontdekt. Veel elektriciens zijn in dat geval gesloten. Wanneer u geen stroom meer heeft, wilt u uiteraard niet wachten tot de volgende dag voor dit is opgelost. Daarom kunt u altijd een beroep doen op onze storingsdienst in Naarden. Onze elektriciens zijn namelijk altijd en overal bereikbaar. Het maakt in dat geval niet uit of u overdag, in de avond of in het weekend contact met ons opneemt. In het geval van problemen die direct verholpen moeten worden, sturen wij zo snel mogelijk een elektricien naar u toe.

Problemen verholpen door ervaren elektricien


Wanneer u onze storingsdienst in Naarden inschakelt, is uw probleem altijd snel opgelost. Onze elektriciens weten namelijk altijd precies wat zij moeten doen. Hierdoor blijft u nooit lang met het probleem opgescheept zitten. Onze elektriciens verhelpen het probleem overigens niet alleen snel, maar ook nog eens goed. Hierdoor hoeft u dus niet bang te zijn dat u binnen een paar dagen nogmaals met het probleem te maken krijgt. Waar wacht u dan nog op? Schakel direct onze spoedservice in Naarden in en uw probleem is snel verleden tijd.

035-7820564

24/7 service

Ook bij spoed!

Ook in het geval van spoed zijn wij direct en snel ter plaatse. Hierdoor kunnen wij u gemakkelijk verder helpen bij al uw problemen!

24/7 service

Zelfs ’s nachts kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken, ook in het geval van spoed. Bel daarom direct naar ons op!

Snel ter plekke!

Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn om het probleem te verhelpen. Wij garanderen dat alles wordt opgelost!

Last van een storing?

Heeft u last van een storing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk alle storingen de baas!